Rreth Kompania jonë

    Yigao është një "Creative Corporation", e cila i përket industrisë kreative sesa një shoqëri tradicionale të prodhimit. Nga bërë në Kinë për të krijuar në Kinë, ne viçit për të bërë kreativiteti bëhet kompetencat tona kryesore dhe bashkimin e "forcave krijuese" në çdo aspekt të Yigao, të cilat përfshijnë hulumtimin e produktit, risi të marketingut, operacion, teknologjinë e prodhimit dhe kështu me radhë.

    Produkte Featured

    Arritje të reja

    WhatsApp Online Chat!