Rreth Nesh - Guangzhou Yigao Teknologjia Co, Ltd
rreth-ad_02

Rreth nesh

Forcat Creative

Yigao

Yigao është një "Creative Corporation", e cila i përket industrisë kreative sesa një shoqëri tradicionale të prodhimit.

2007
Fabrika Ninghai është themeluar në vitin 2007, me gjithsej 12.000 dysheme m² prodhimit dhe mbi 100 vetë.

ins-about_03

PREZANTIMI

Yigao është një "Creative Corporation", e cila i përket industrisë kreative sesa një shoqëri tradicionale të prodhimit. Nga bërë në Kinë për të krijuar në Kinë, ne viçit për të bërë kreativiteti bëhet kompetencat tona kryesore dhe bashkimin e "forcave krijuese" në çdo aspekt të Yigao, të cilat përfshijnë hulumtimin e produktit, risi të marketingut, operacion, teknologjinë e prodhimit dhe kështu me radhë.

Ngritur degë dhe shitjes zyra në Guangzhou në 2017.

Fabrika zgjeruar kategoritë e saj të prodhimit dhe ndërtuar artware, nevojat e përditshme, hardware dhe 3D Printer përveç shkrimi në vitin 2015.

Fabrika prodhohen 5-milion sundimtar dhe busull në vitin 2012 si furnizuesi i Wal-Mart, Toyili, Staples, Fiskars, etj

Fabrika Ninghai ka bërë një mrekulli e një rritje vjetore dyshifrore në 10 vitet e fundit.

Fabrika Ninghai është themeluar në vitin 2007, me gjithsej 12.000 dysheme m² prodhimit dhe mbi 100 vetë ..


WhatsApp Online Chat!